shutterstock_186343733

Agentia Fit on Web ofera servicii de marketing online care se adapteaza necesitatilor si obectivelor stabilite de fiecare companie din domeniu fitness & wellness in parte :

  • Webdesign;
  • Social Media;
  • E-mail Marketing;
  • Grafica;
  • Creare continut;
  • Consultanta SEO;

Este o agentie nisata, care se adreseaza prin serviciile oferite, exclusiv companiilor din industria de fitness si wellness din Romania.

O abordare moderna si transparenta asupra conturilor de social media detinute de compania Dvs. Fit on Web abordeaza o gama larga de servicii online, precum crearea de continut si implementarea strategiilor de comunicare pentru a facilita propagarea mesajului catre clientul final.

“Este o vorba deja veche dar in acelasi timp actuala : “daca nu esti online, nu existi “ . Raportat la afacerea ta, internetul poate insemna atat cresterea afacerii cat si decaderea ei. Important este implementarea fiecarei campanii online, gestionarea situatiilor de criza, comunicare online, precum si interfata companiei in fata clientilor/partenerilor prin web site de prezentare interactiv si transparent, conturi de social media si nu in ultimul rand o voce activa din partea companiei, gata oricand sa raspunda oricaror provocari care sunt la tot pasul pe internet.” – este mesajul transmis operatorilor de fitness wellness din Romania de catre Radu Cotofana, fondatorul agentiei.

Fit on Web face parte din grupul de firme CASIRA cu activitati in domeniul fitness & wellness, prezenti pe piata din Romania din 2011.

Pe langa serviciile B2B, compania are un plan de dezvoltare pe partea de fitness online atat pentru clientii din Romania cat si world-wide.