Festivalul Sportului 2013-49

Ajuns la cea de  a doua ediție, Festivalul Sportului vă invită sâmbătă, 20 septembrie 2014, la o demonstrație de atitudine, energie debordantă și bună dispoziție care va ridica Sibiul în picioare, începând cu ora 10:00.

Într-o atmosferă tomnatică, cele mai interesante trenduri și concepte sportive își dau mâna în orașul de pe malurile Cibinului, într-un melanj inedit al mișcării în aer liber. Cei mai buni instructori vin la Sibiu pentru zece ore de mișcare în ritm de Kangoo Jumps, Bokwa, Steel Programs, Schwinn Cycling, Step Aerobic, Tae Bo, X Tempo, Reebound, Taezu, Dance, Freestyler, Zumba Step, Zumba și deepWORK .

Specialiștii în domeniu vor urca pe cele trei scene care vor fi amplasate în Piaţa Mică, şi îi vor provoca pe sibieni să facă parte integrantă din această poveste. Printre invitații speciali se numără instructorii Fernando Gorini, Dana Badea, Simona Niste și nutriționistul Cristian Mărgărit.

Nu lipsesc noutățile în materie de wellness-nutriție, expoziție de accesorii fitness și aerobic și standuri expo cu produse fresh-bio și suplimenți alimentari.

La prima ediție, inițiativa organizatorilor s-a dovedit a fi extrem de inspirată și bine primită de locuitorii orașului, intenția de a permanentiza acest proiect și în anii următori venind aproape de la sine.

Atragerea populației de toate vârstele către mișcare și educație fizică, diversitatea și abordarea ludică a anumitor activități vor crea o atmosferă vie, captivantă, menită să atragă prin originalitate și divertisment.

Festivalul Sportului 2013-260

Participarea la activitățile sportive, dar și la seminarii este gratuită. Pentru toți cei care vor face mișcare împreună cu instructorii de pe cele trei scene amplasate în Piața Mică din Sibiu, surprizele se vor ține lanț; premiile în valoare de peste 1500 de euro se vor transforma în abonamente la sălile de fitness din Sibiu și echipamente sportive de tot felul.
Festivalul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, și este organizat de A.C.S.A Gym şi Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu.